10-daagse groepsrondreis door Israël

Israël is een uniek en veelzijdig vakantieland aan de rand van het Midden-Oosten. Het is een land met een indrukwekkende geschiedenis. Tijdens deze groepsreis volgt u een prachtige route door dit bijzondere land. Naast geschiedenis en cultuur is er tijdens deze reis ook genoeg ruimte in het programma voor ontspanning en vermaak.

De rondreis begint aan de kust van Israël en gaat zo verder richting het noorden. De eerste dagen staan Netanja, het Meer van Tiberias en Nazareth op het programma. U maakt onder andere een boottocht over het meer en bezoekt de Golan hoogvlakte: het bergachtige gebied aan de grens met Libanon.

Vanuit het Meer van Tiberias rijdt u langs de Jordaan door naar Jeruzalem. Een gids leidt u rond in deze bijzondere stad en brengt u naar de Dode Zee. De Dode zee is het laagste punt op aarde, het bevindt zich maar liefst 400 meter onder zeeniveau. Tijdens dit bezoek is er de mogelijkheid om in de Dode Zee te ‘zwemmen’, echt een unieke ervaring.

De reis wordt afgesloten in Tel Aviv. Ook hier staat een stadstour op het programma en brengt u een bezoek aan de oude wijk Jaffa. Uiteraard is er de mogelijkheid om aan het strand van Tel Aviv te ontspannen.

Door de afwisseling in het programma is deze groepsrondreis voor veel groepen geschikt als kennismaking met Israël. De volledige reis staat er een bus met airconditioning en chauffeur voor u klaar om u overal naar toe te brengen. Daarnaast zal er gedurende de hele week een ervaren gids met u meereizen die u van alles kan vertellen over dit bijzondere land en de plaatsen die u gaat bezoeken.

Hoogtepunten van deze reis

  • Boottocht over het meer van Tiberias
  • Zaal van het Laatste Avondmaal
  • Zwemmen in de Dode Zee
  • Klaagmuur
  • Jeruzalem
  • Stadstour Tel Aviv

De onderstaande reis is slechts een voorbeeldreis en is bedoeld ter inspiratie. Wilt u iets anders? Een andere route? Een afwijkende reisduur? Geen enkel probleem. Wij stellen graag uw groepsreis helemaal op maat voor u samen.

Vraag gratis informatie aan