11-daagse rondreis door het Oosterse Sprookje Oman

Op slechts 7 uur vliegen van Amsterdam, bevindt zich aan de zuidoostkust van het Arabische Schiereiland Oman. Oman wordt ook wel eens omschreven als een Oosters sprookje. Oman is een sultanaat vol geschiedenis en Culturele schatten. Bij een bezoek aan Oman kunt u kiezen uit meer dan 600 kastelen, forten, verlaten stadjes en boeiende overblijfselen. Het is een land van bergen met grillige pieken tot vruchtbare oases met palmbomen en meertjes.

Reis tijdens deze groepsreis in een week van de hoofdstad Muscat, de kleinste hoofdstad ter wereld, met de prachtige Grote Moskee (plaats voor 20.000 gelovigen) naar de woestijnen via oases en wadi’s, om de reis af te sluiten aan het strand. Laat u betoveren door de indrukwekkende forten, de geuren in de souks met een wirwar van kleine steegjes en zeker door de gastvrijheid en vriendelijkheid van de lokale bevolking!

Hoogtepunten van deze reis

  • Stadstour met gids door Muscat
  • Wadi Tiwi en de Bimah Sinkhole
  • Jeepsafari door Wahiba Sands
  • Bezoek aan veemarkt
  • Jabal Al Ahkdar gebergte

De onderstaande reis is slechts een voorbeeldreis en is bedoeld ter inspiratie. Wilt u iets anders? Een andere route? Een afwijkende reisduur? Geen enkel probleem. Wij stellen graag uw groepsreis helemaal op maat voor u samen.

Vraag gratis informatie aan